Zal wel een vergissing zijn?!

Rendert Algra, senior partner over een vergissing- Foto: Joop van Houdt
Rendert Algra

‘Zal wel een vergissing zijn? Maar ik ontvang nog steeds jullie nieuwsbrief met uitnodigingen voor netwerkbijeenkomsten, workshops, masterclasses etcetera’ sprak een goede oude bekende mij afgelopen vrijdag aan. We waren op de verjaardagsvisite van een gezamenlijke kennis. ‘Nee hoor! Geen vergissing’ kon ik hem antwoorden. ‘Als er iets interessants voor je tussenzit, ben je echt nog steeds van harte welkom!’

Die goeie oude bekende is een voormalig wethouder. Hij was in 2013 één van de eerste kandidaten die gebruik maakte van loopbaanbegeleiding door LoopbaanNaPolitiek. Maar inmiddels is hij alweer jaren aan het werk. Na ons gesprek realiseerde ik mij dat het veel oud-kandidaten zo zal vergaan. Weer aan de slag blijven ze onze nieuwsbrieven ontvangen. Daarbij zullen velen zich niet echt realiseren dat ze nog steeds gratis gebruik kunnen maken van ons programma! En daarom van harte welkom zijn op onze netwerkbijeenkomsten.

Het programma is fors uitgebreid sinds Roeland en ik ruim 5 jaar geleden begonnen met LoopbaanNaPolitiek. En het is een bewuste keuze om te blijven verbeteren. Wij vinden dat ook onze oud-kandidaten daarvan moeten kunnen profiteren. Sterker nog, het heeft voor onze huidige kandidaten toegevoegde waarde. Zij zijn nog druk op zoek naar nieuwe functies. Oud-kandidaten treffen, die hun loopbaan succesvol hebben voortgezet, die zich kunnen inleven in hun situatie, zal zeker inspireren. Het zal een bijdrage leveren aan het resultaat. Dus inderdaad niks geen vergissing. Al die nieuwsbrieven, met vacatures en het uitgebreide cursusaanbod. Dus schrijf je in voor een workshop of masterclass die je aanspreekt. Bezoek een netwerkbijeenkomst. Voel je welkom!

0 0 votes
Artikelbeoordeling
Scroll naar top
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??