Post HBO Leergang

Praktijkgerichte persoonlijke ontwikkeling voor (oud-)politici

Betrokken en Betrouwbare Begeleiding – Al 10 jaar jouw LoopbaanNaPolitiek

Vol vertrouwen de markt op

Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt door te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, je competenties en je vaardigheden. LoopbaanNaPolitiek biedt
(oud-)politici inspirerende en resultaatgerichte loopbaanbegeleiding. De Post HBO Leergang is onderdeel van deze begeleiding en bestaat uit 10 modules. Interactieve sessies gegeven volgens een ervaringsgerichte leermethode waarbij je wordt begeleid door topdocenten uit de praktijk. Iedere module wordt afgesloten met een deelcertificaat. Voltooi je de volledige leergang, dan ontvang je het certificaat Persoonlijk Leiderschap en Loopbaan voor Ambtsdragers.

Toonaangevend in loopbaanbegeleiding voor (oud-) politici

Jij als politicus bent onmisbaar in onze democratie en verdient de best mogelijke loopbaanbegeleiding. Het LoopbaanNaPolitiek-team, bestaand uit zeer ervaren en gecertificeerde loopbaancoaches en oud-politiek ambtsdragers, helpt je hier graag bij. Gekenmerkt door een hoge mate van betrokkenheid, een uitgebreid en individueel loopbaanprogramma en een inspirerend netwerk hebben wij al meer dan 300 (oud-)politici naar tevredenheid begeleid.

De Masterclasses

De Toezichthouder 3.0 – Welke verwachting worden gesteld aan het uitoefenen van de rol van commissaris of toezichthouder? Krijg inzichtelijk hoe groot de stap hiernaartoe is voor jou als (oud-)politicus. Deze 2-Daagse masterclass is ontwikkeld in samenwerking met De Erkende Toezichthouder.

Management Basics – Krijg inzicht in jouw leiderschapsstijl en vaardigheden en ontdek de alternatieven. Wat is het meest effectief in welke situatie? Deze 3-daagse masterclass is speciaal ontwikkeld voor (oud-)politici.

Persoonlijk Leiderschap – Neem de regie over je loopbaan en maak op basis van jouw drijfveren de keuzes die daarbij horen. Aan het einde van deze 2-daagse masterclass ben je in staat je eigen verhaal te pitchen.

Start een eigen onderneming – Wat voor een soort ondernemer ben jij? Deze 4-daagse masterclass helpt je op weg bij de succesvolle lancering van je eigen bedrijf.

Burgemeester worden – Ervaren burgemeesters geven tijdens deze 2-daagse masterclass inzicht in de eisen die worden gesteld aan het Burgemeesterschap en de competenties en vaardigheden die nodig zijn om hierin succesvol te zijn.

De Workshops

Mediation vaardigheden – Ontwikkel je gespreksvaardigheden. In 4 uur leer je luisteren als een mediator, oordelen weg te laten en effectieve gesprekken te voeren. Ontwikkeld in samenwerking met The Lime Tree.

Financiën – Ontwikkel inzicht en vaardigheden om financiële stukken goed te lezen en de belangrijkste financiële parameters te herkennen en te beoordelen. Leer in 1 dag onderlinge verbanden te leggen, de samenhang met de organisatiedoelen te zien en verhelderende vragen te stellen.

Netwerken met LinkedIn – Zorg voor een optimale online profilering en krijg inzicht in de netwerkmogelijkheden van LinkedIn. Deze 1-daagse workshop helpt je op weg.

Persoonlijke effectiviteit in netwerken – Leer in 1 dag meer rendement te halen uit je netwerkgesprekken.

Krachtig presenteren – Je non-verbale presentatie kan van grote invloed zijn op je sollicitatiegesprek. In 4 uur leer je meer over een open houding en passende kleding in een kleur die je goed staat.

Post HBO Leergang

Binnen het kader van alle Corona-maatregelen organiseren wij in de tweede helft van 2021 weer diverse activiteiten in het kader van onze Post HBO Leergang. Alle activiteiten worden veilig georganiseerd. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met eventueel nadere bijzonderheden.

Het programma (data, tijden) voor de tweede helft van 2021 staat hiernaast, in de rechterkolom.

Voor wie en wat kost het?

Alle trainingen kosten € 495,00 (excl BTW) per dag, maar zijn voor kandidaten en alumni van LoopbaanNaPolitiek gratis toegankelijk. Deze bijeenkomsten gelden voor deelnemers aan het LoopbaanNaPolitiek begeleidingstraject als een sollicitatie-activiteit!!

Ben je geen deelnemer aan het LoopbaanNaPolitiek begeleidingstraject, maar heb je wèl belangstelling om 1 of meer van onze trainingen te volgen, dan kan je contact opnemen met Willem Ginjaar, per mail of telefonisch (06 – 4846 0005).

Bij de netwerkbijeenkomsten wordt er breder uitgenodigd. Dus ook als u geen (oud)deelnemer bent van het LoopbaanNaPolitiek traject kunt u worden uitgenodigd.

Vragen?? maatwerk??

Naast bovenstaande bijeenkomsten zijn er ook meer individueel gerichte bijeenkomsten of bijeenkomsten op speciaal verzoek. LoopbaanNaPolitiek is trots op het maatwerk dat wij onze kandidaten aan kunnen bieden. Willem Ginjaar geeft jou graag nadere inlichtingen of helpt je graag met jouw vragen of wensen!! Je kunt hem bereiken via telefoon of mail.

Willem Ginjaar

Willem Ginjaar

Directeur

Programma

mei 2022
24 mei
09:30 - 16:30

Masterclass Eigen Onderneming – dag2 (Financiën)Masterclass

dinsdag, Postillion Hotel Utrecht-Bunnik
juni 2022
01 jun
09:30 - 16:30

Masterclass Burgemeester worden – dag2Masterclass

woensdag, Postillion Hotel Utrecht-Bunnik
07 jun
09:30 - 16:30

Masterclass Toezichthouden 3.0 – dag1Masterclass

dinsdag, Postillion Hotel Utrecht-Bunnik
09 jun
09:30 - 16:30

Masterclass Management Basics – dag1Masterclass

donderdag, Postillion Hotel Utrecht-Bunnik
14 jun
09:30 - 16:30

Masterclass Eigen Onderneming – dag3 (Marketing)Masterclass

dinsdag
15 jun
09:30 - 16:30

Masterclass Management Basics – dag2Masterclass

woensdag, Postillion Hotel Utrecht-Bunnik
23 jun
09:30 - 16:30

Masterclass Toezichthouden 3.0 – dag2Masterclass

donderdag, Postillion Hotel Utrecht-Bunnik
28 jun
09:30 - 16:30

Workshop FinanciënWorkshop

dinsdag, Postillion Hotel Utrecht-Bunnik
30 jun
09:30 - 16:30

Masterclass Management Basics – dag3Masterclass

donderdag, Postillion Hotel Utrecht-Bunnik
juli 2022
05 jul
09:30 - 16:30

Masterclass Eigen Onderneming – dag4 (slot)Masterclass

dinsdag
Geen evenementen gevonden!
Scroll naar top
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??