Post HBO Leergang

Als u stopt als politiek ambtsdrager en niet meteen een nieuwe functie heeft waarin u net zo veel verdient als in uw bestuursfunctie, is er de APPA regeling. Als u gebruik maakt van deze regeling, zijn er rechten en plichten om rekening mee te houden.

Vrije Keuze

Verreweg de belangrijkste daarvan is het recht op Vrije Keuze voor het bureau dat u mag begeleiden tijdens uw uitkeringsperiode. Die begeleiding is namelijk als plicht vastgelegd in de APPA die samengaat met uw sollicitatieplicht. De vrije keuze is zo belangrijk omdat het de start van uw zoektocht naar nieuw werk en inkomen markeert. En de keuze voor het bureau en de coach die u daarbij begeleidt, kan voor een groot deel het succes dat u daarbij zult hebben bepalen.

Waarom LoopbaanNaPolitiek?

LoopbaanNaPolitiek vindt dat u als oud-ambtsdrager begeleiding verdient waarmee u dat resultaat ook echt bereikt. En omdat u zich meerdere jaren volledig voor de publieke zaak heeft ingezet, vaak zonder aan uw eigen ontwikkeling te denken, hebben wij een uitgebreid begeleidings- en opleidingsprogramma voor u samengesteld.

Post HBO leergang “Persoonlijk Leiderschap en Loopbaan voor Ambtsdragers’

In onze individuele outplacement begeleiding op maat staat onze werkwijze – Inleven, Inspireren, Resultaat – centraal.
Daarbij kunt u zonder extra kosten onze Post HBO leergang “Persoonlijk Leiderschap en Loopbaan voor Ambtsdragers’ volgen. Deze leergang bestaat uit 10 modules, waaronder de masterclasses De Toezichthouder 3.0, Management Basics, Burgemeester worden en Persoonlijk Leiderschap en workshops Mediation Vaardigheden, LinkedIn, Netwerken en Reputatie Management.

Post HBO Leergang

 

Binnen het kader van alle Corona-maatregelen organiseren wij in de tweede helft van 2021 weer diverse activiteiten in het kader van onze Post HBO Leergang. Alle activiteiten vinden plaats in Postillion Bunnik, en worden veilig georganiseerd. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met eventueel nadere bijzonderheden.

Het programma voor de tweede helft van 202 zal eind juli worden gepubliceerd.

Voor wie en wat kost het?

 

Alle trainingen kosten € 495,00 (excl BTW) per dag, maar zijn voor kandidaten en alumni van LoopbaanNaPolitiek gratis toegankelijk. Deze bijeenkomsten gelden voor deelnemers aan het LoopbaanNaPolitiek begeleidingstraject als een sollicitatie-activiteit!!

Bent u geen deelnemer aan het LoopbaanNaPolitiek begeleidingstraject, maar heeft u wèl belangstelling om 1 of meer van onze trainingen te volgen, dan kunt u contact opnemen met Willem Ginjaar, per mail of telefonisch (06 – 4846 0005).

Bij de thema-bijeenkomsten wordt er breder uitgenodigd. Dus ook als u geen (oud)deelnemer bent van het LoopbaanNaPolitiek traject kunt u worden uitgenodigd.

 

Vragen?? maatwerk??

Naast bovenstaande bijeenkomsten zijn er ook meer individueel gerichte bijeenkomsten of bijeenkomsten op speciaal verzoek. LoopbaanNaPolitiek is trots op het maatwerk dat wij de kandidaten aan kunnen bieden. Willem Ginjaar geeft u graag nadere inlichtingen of helpt u graag met uw vragen of wensen!! U kunt hem bereiken via telefoon of e-mail.

Willem Ginjaar

Willem Ginjaar

Directeur

Geen evenementen gevonden!
Scroll naar top
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??