Goede wijn

11 mei 2023 – door Rendert Algra – Senior Partner LoopbaanNaPolitiek

Goede wijn behoeft geen krans, luidt een oud Nederlands spreekwoord. Daar moest ik aan denken toen we onlangs voor de 3e keer op rij een fantastisch rapportcijfer van bureau Cedeo mochten ontvangen. De 9,8 voelt als een 10 met een griffel. Sterker nog, het is een 10 met een griffel!

In 2018 hebben we als initiatiefnemers van LoopbaanNaPolitiek de vensters open gegooid. Besloten ons kwetsbaar op te stellen. We hebben bureau Cedeo uitgenodigd om onafhankelijk de tevredenheid van onze kandidaten en opdrachtgevers te meten. Het resultaat was ver boven onze verwachtingen. Rapportcijfer 9,6. Daar kun je uiteraard alleen maar blij mee zijn. Tegelijk riep het de vraag op: ‘Hoe kunnen we dit in de toekomst nog evenaren?’ Met knikkende knieën, onder het motto wie A zegt… moet ook B doen, hebben we Cedeo in 2020 gevraagd haar onderzoek opnieuw uit te voeren. Met dit tweede cijfer, een 9,4, mochten we constateren dat de waardering voor onze aanpak en inspanningen opnieuw hoog was. Met het derde onderzoek, dat begin dit jaar werd uitgevoerd, overtreffen we echter onze eerdere resultaten. 

Goede wijn behoeft geen krans is aan de orde als een product goed is en niet geprezen hoeft te worden. Dat geldt, kijkend naar de onderzoeken, zeker voor LoopbaanNaPolitiek. Wij gaan uit van de kracht van onze kandidaten. Samen met de kandidaat op zoek naar functies die energie geven! Dat leidt niet alleen tot een succesvolle doorstart maar vooral ook tot tevreden klanten. Wij schenken klare wijn en dat wordt gewaardeerd. Dus goede wijn behoeft geen krans. Maar dat onze ‘wijn’ van bureau Cedeo een dikke krans krijgt, daar zijn we ontzettend blij mee. Daar drinken we er eentje op!

4 1 vote
Artikel waardering
Scroll naar boven
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??