Marktwaarde na politiek

Betrokken en betrouwbare begeleiding – al 10 jaar jouw LoopbaanNaPolitiek

Meer weten of gelijk een afspraak maken?

Wil je de hele folder lezen en zien hoe je zelf jouw marktwaarde kan verbeteren??

Scherp aan de wind zeilen

Bij zeilen met wind mee komt vanzelf de vraag: ‘Wend je bijtijds het roer?’ Ben je ook in staat scherp aan de wind te zeilen? Je bent inmiddels een ervaren wethouder. Het besturen gaat je goed af. Het geeft je, ondanks een drukke werkweek, energie. Maar pas op! Blijf goed zicht houden. Net als bij een zeiler met wind mee kan een comfortzone ontstaan. Voor jou geldt dat je loopbaan uitstekend verloopt. Bij uitstek een moment om eens goed in de persoonlijke spiegel te kijken. Zit jij ook in een comfortzone? Heb jij goed zicht  op je marktwaarde na politiek?

Carrière plannen in politiek

In de politiek kun je geen carrière plannen! Het politieke ambt komt met veel onvoorspelbare onzekerheden. Zie de vele tussentijds vertrekkende wethouders. Bovendien is bij elke verkiezing je toekomst weer onzeker. Hoe heeft jouw partij het gedaan? Hoe zien de nieuwe politieke verhoudingen eruit? Zelfs op je eigen partij kun je niet altijd rekenen! Wordt je opgesteld? Welke plaats op de lijst? Hoe gaat de nieuwe coalitie eruitzien? Wordt je opnieuw voorgedragen of gaat de voorkeur uit naar iemand anders? Eén ding is zeker, onverwacht of gepland, er komt een einde aan jouw politieke loopbaan. 

Ken jezelf, verbeter je marktwaarde

Voorbereid zijn, je marktwaarde kennen en snel je mogelijkheden op rij hebben. Dat zijn belangrijke voorwaarden voor een voorspoedige vervolgloopbaan. Een loopbaan waarbij je bewust kiest voor zaken die jou energie geven. In een uitgebreid assessment, met o.a. rollenspellen en concrete casussen, leer je jezelf beter kennen dan ooit. Worden jouw competenties en voorkeuren zichtbaar. Met een persoonlijke coach ga je vervolgens gericht aan de slag met het verder duidelijk maken waar jouw kansen liggen. Welke trainingen en/of scholing je kansen op de arbeidsmarkt kunnen vergroten. Wil jij zelf aan het roer staan van je verdere loopbaan? Je marktwaarde kennen en verbeteren? Straks goed voorbereid het ruime sop kiezen? Kies dan nu voor ‘MARKTWAARDE NA POLITIEK‘!

Scroll naar boven
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??