Samenwerking

Samenwerking 2

Wat doet de Wethoudersvereniging voor u?

De Wethoudersvereniging is dé beroeps- en belangenvereniging voor wethouders. Wij zetten ons in voor het vak van wethouder. Dit doen wij door de belangen van wethouders te behartigen, wethouders bij te staan bij problemen en wethouders te helpen met vragen. De Wethoudersvereniging wil wethouders verder professionaliseren door hen toe te rusten met kennis en vaardigheden en onderlinge reflectie te stimuleren.
De Wethoudersvereniging: uw partner in wethouderschap!

De contactgegevens van de Wethoudersvereniging kunt u HIER vinden.

Samenwerking 3

PMP Supervisor is een online platform voor de werving en selectie van Commissarissen, Toezichthouders en Raad van Adviesleden. Via PMP kunt u op een prettige manier gevraagd worden voor toezichthoudende functies die bij u passen.

Regeling met PMP Supervisor:

  • Zittende politici die staan ingeschreven bij PMP Supervisor krijgen kosteloos een competentietest met vervolggesprek aangeboden om ontwikkelingsmogelijkheden in beeld te krijgen.
  • Deelnemers die de workshop ‘Toezichthouden 3.0′ van LoopbaanNaPolitiek succesvol hebben afgerond, krijgen de entreefee bij PMP Supervisor door LoopbaanNaPolitiek vergoed.

Naar de website van PMP Supervisor.

Samenwerking 4

Postillion Hotels is al meer dan een halve eeuw een begrip in Nederland.

Wat niet wil zeggen dat we niet met onze tijd zijn meegegaan. Sinds de opening van onze allereerste vestiging in Bunnik in 1959, lopen we voorop wat betreft faciliteiten voor de moderne zakenreiziger. Inmiddels telt Postillion Hotels acht locaties. Stuk voor stuk gunstig gelegen nabij snelwegen.

Om de zakenreiziger zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft Postillion het ‘Meet Work Stay’ concept in het leven geroepen. Zo zijn onze goed geoutilleerde business points de plek bij uitstek voor Het Nieuwe Werken. Simpelweg ‘plug & play’ voor een korte werksessie of productieve meeting op een centrale plek.

Naar de website van Postillion Hotels.

Meer weten?

Picture of Willem Ginjaar

Willem Ginjaar

Directeur

Scroll naar boven
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??