OVER ONS

Betrokken en betrouwbare begeleiding – al 10 jaar jouw LoopbaanNaPolitiek

 

LoopbaanNaPolitiek wil door haar kwalitatieve inzet en persoonlijke aanpak de belangrijkste loopbaanbegeleider voor politici in Nederland zijn. De volledige Missie en Visie van LoopbaanNaPolitiek staat HIER.

Al onze partners en coaches zijn oud-bestuurders en/of gecertificeerde loopbaanbegeleiders. Uit ervaring weten wij voor welke uitdaging jij staat. Wij luisteren goed naar je, naar onze intuïtie gebaseerd op onze ervaring en werken samen met jou aan wat jij nodig heeft. Zo ben je verzekerd van persoonlijke begeleiding, volledig op maat en resultaatgericht. Jij kiest in overleg met ons zelf de gewenste begeleiding uit ons uitgebreide programma-aanbod.

Wij luisteren goed. Wij zetten net dat stapje extra. Wij werken samen. Wij begeleiden. Wij zijn jouw sparringpartner.

Je coach kijkt met je mee in de spiegel, daagt je uit om uit jouw comfortzone te stappen, is jouw vertrouwenspersoon en sparringpartner. Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent en naar wat je wilt en kunt en vragen door, zodat we je goed leren kennen. Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Als het gaat om jouw positie op de arbeidsmarkt zijn realiteit en haalbaarheid van keuzes belangrijk. Laat je ook inspireren tijdens onze themabijeenkomsten of in gesprek met andere LNP-coaches en netwerkpartners.

LoopbaanNaPolitiek werkt samen met jou aan het beste resultaat. Een duidelijk competentieprofiel, een effectief cv, een passend LinkedIn-profiel, een groter netwerk, basisvaardigheden management, toezichthouden, mediation en reputatiemanagement (onze Post HBO leergang) en intensieve begeleiding tijdens netwerken en solliciteren. Zo hebben wij velen voor jou succesvol begeleid naar een nieuwe functie of zelfstandig ondernemerschap. LoopbaanNaPolitiek doet graag nét dat beetje meer voor jou.

We doen wat we zeggen. Komen onze afspraken na. Zijn duidelijk over wat je mag verwachten. Wij zijn jouw vertrouwenspersoon.

Scroll naar boven
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??