BETROKKEN EN BETROUWBARE BEGELEIDING

Over ons

LoopbaanNaPolitiek wil door haar kwalitatieve inzet en persoonlijke aanpak de belangrijkste loopbaanbegeleider voor politici in Nederland zijn. De volledige Missie en Visie van LoopbaanNaPolitiek staat HIER.

Al onze partners en coaches zijn oud-bestuurders en/of gecertificeerde loopbaanbegeleiders. Uit ervaring weten wij voor welke uitdaging u staat. Wij luisteren goed naar u, naar onze intuïtie gebaseerd op onze ervaring en werken samen met u aan wat u nodig heeft. Zo bent u verzekerd van persoonlijke begeleiding, volledig op maat en resultaatgericht. U kiest in overleg met ons zelf de gewenste begeleiding uit ons uitgebreide programma-aanbod.

Wij luisteren goed. Wij zetten net dat stapje extra. Wij werken samen. Wij begeleiden. Wij zijn uw sparringpartner.

Uw coach kijkt met u mee in de spiegel, daagt u uit om uit uw comfortzone te stappen, is uw vertrouwenspersoon en sparringpartner. Wij zijn nieuwsgierig naar wie u bent en naar wat u wilt en kunt en vragen door, zodat we u goed leren kennen. Hierdoor kunnen wij u optimaal begeleiden. Als het gaat om uw positie op de arbeidsmarkt zijn realiteit en haalbaarheid van keuzes belangrijk. Laat u ook inspireren tijdens onze themabijeenkomsten of in gesprek met andere LNP-coaches en netwerkpartners.

LoopbaanNaPolitiek werkt samen met u aan het beste resultaat. Een duidelijk competentieprofiel, een effectief cv, een passend LinkedIn-profiel, een groter netwerk, basisvaardigheden management, toezichthouden, mediation en reputatiemanagement (onze Post HBO leergang) en intensieve begeleiding tijdens netwerken en solliciteren. Zo hebben wij velen voor u succesvol begeleid naar een nieuwe functie of zelfstandig ondernemerschap. LoopbaanNaPolitiek doet graag nét dat beetje meer voor u.

We doen wat we zeggen. Komen onze afspraken na. Zijn duidelijk over wat je mag verwachten. Wij zijn uw vertrouwenspersoon. 

Betrokken en Betrouwbare Begeleiding – Al 10 jaar jouw LoopbaanNaPolitiek

Scroll naar top
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??