De Missie en de Visie van LoopbaanNaPolitiek

Missie

LoopbaanNaPolitiek coacht en begeleidt politici naar maximale inzetbaarheid gedurende hun gehele loopbaan.

LNP wil met haar uitgebreide outplacement programma, persoonlijke aanpak op maat en gegarandeerd resultaat, de belangrijkste loopbaanbegeleider voor politici in Nederland zijn. Als onafhankelijk bureau zijn wij één van de landelijke bureaus die politici begeleiden. Wij streven naar een ’fair share’ van 25% marktaandeel. Wij gaan daarbij uit van de volgende kernwaarden: Inleven, Inspireren en Resultaat (bereiken).

Visie

Aanpak

Inleven 

Al onze partners en coaches zijn oud-bestuurders en/of gecertificeerde loopbaanbegeleiders. Uit ervaring weten wij voor welke uitdaging u staat. Wij luisteren goed naar u, naar onze intuïtie bebaseerd op onze ervaring en werken samen met u aan wat u nodig heeft. Zo bent u verzekerd van persoonlijke begeleiding, volledig op maat en resultaatgericht. U kiest in overleg met ons zelf de gewenste begeleiding uit ons uitgebreide programma-aanbod.

Inspireren 

Uw coach kijkt met u mee in de spiegel, daagt u uit om uit uw comfortzone te stappen, is uw vertrouwenspersoon en sparringpartner. Wij zijn nieuwsgierig naar wie u bent en naar wat u wilt en kunt en vragen door, zodat we u goed leren kennen. Hierdoor kunnen wij u optimaal begeleiden. Als het gaat om uw positie op de arbeidsmarkt zijn realiteit en haalbaarheid van keuzes belangrijk. Laat u ook inspireren tijdens onze themabijeenkomsten of in gesprek met andere LNP coaches en netwerkpartners.

Resultaat

LoopbaanNaPolitiek werkt samen met u aan het beste resultaat. Een duidelijk competentieprofiel, een effectief cv, een passend LinkedIn-profiel, een groter netwerk, basisvaardigheden management, toezichthouden, mediation en reputatiemanagement (onze Post HBO leergang) en intensieve begeleiding tijdens netwerken en solliciteren. Zo hebben wij velen voor u succesvol begeleid naar een nieuwe functie of zelfstandig ondernemerschap. LoopbaanNaPolitiek doet graag nét dat beetje meer voor u.

Meer weten?

Roeland Doornbosch

Roeland Doornbosch

Oprichter en algemeen directeur

Scroll naar top
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??