De Missie en de Visie van LoopbaanNaPolitiek

Betrokken en betrouwbare begeleiding – al 10 jaar jouw LoopbaanNaPolitiek.

Missie

LoopbaanNaPolitiek coacht en begeleidt politici naar maximale inzetbaarheid gedurende hun gehele loopbaan.

LoopbaanNaPolitiek is de toonaangevende  loopbaanbegeleider voor (oud-)politici. Wij vinden dat politici onmisbaar zijn in en voor onze democratie en daarom de best mogelijke loopbaanbegeleiding verdienen. Het LoopbaanNaPolitiek-team, bestaande uit zeer ervaren en gecertificeerde loopbaancoaches en/of oud-politiek ambtsdragers, helpt (oud-)politici daar graag bij. Gekenmerkt door een hoge mate van betrokkenheid, een uitgebreid en individueel loopbaanprogramma en een inspirerend netwerk hebben wij al meer dan 300 (oud-)politici naar tevredenheid begeleid.

Visie

Aanpak

Betrokken 

Al onze partners en coaches zijn oud-bestuurders en/of gecertificeerde loopbaanbegeleiders. Uit ervaring weten wij voor welke uitdaging jij staat. Wij luisteren goed naar je, naar onze intuïtie gebaseerd op onze ervaring en werken samen met jou aan wat jij nodig hebt. Zo ben je verzekerd van persoonlijke begeleiding, volledig op maat en resultaatgericht. Jij kiest in overleg met ons zélf de gewenste begeleiding uit ons uitgebreide programma-aanbod.

Betrouwbaar 

Je coach kijkt met je mee in de spiegel, daagt je uit om uit je comfortzone te stappen, is je vertrouwenspersoon en sparringpartner. Wij zijn nieuwsgierig naar wie jij bent en naar wat jij wilt en kunt en vragen door, zodat we jou goed leren kennen. Hierdoor kunnen wij je optimaal begeleiden. Als het gaat om jouw positie op de arbeidsmarkt zijn realiteit en haalbaarheid van keuzes belangrijk. Laat je ook inspireren tijdens onze themabijeenkomsten of in gesprekken met andere LoopbaanNaPolitiek coaches en netwerkpartners.

Resultaat

LoopbaanNaPolitiek werkt samen met jou aan het beste resultaat. Een duidelijk competentieprofiel, een effectief cv, een passend LinkedIn-profiel, een groter netwerk, basisvaardigheden management, toezichthouden, mediation en reputatiemanagement (onze Post HBO leergang) en intensieve begeleiding tijdens netwerken en solliciteren. Zo hebben wij velen voor jou succesvol begeleid naar een nieuwe functie of zelfstandig ondernemerschap. LoopbaanNaPolitiek doet graag nét dat beetje meer voor jou.

Meer weten?

Picture of Roeland Doornbosch

Roeland Doornbosch

Oprichter en algemeen directeur

Scroll naar boven
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??