Zomerbijeenkomst

LoopbaanNaPolitiek organiseert weer de jaarlijkse zomerbijeenkomst op vrijdag 30 juni 2023 van 11.00 uur tot ca 15.00 uur in Arnhem.

We zijn te gast bij Connectr:    

2030 is morgen. De energietransitie heeft een schaalsprong nodig, wat vraagt om het versneld toepassen en opschalen van innovaties.

Connectr zorgt daarvoor, met behulp van een Innovatieprogramma, Innovatielab, Shared Facilities en de Kernorganisatie. Innovaties worden vanuit Connectr direct getest, gedemonstreerd en in de praktijk gebracht, om van daaruit te groeien. Door impact te realiseren op zowel de energietransitie als de (regionale) economie, en door human capital aan techniek te verbinden, zorgen we voor bestendige oplossingen.

Kom meer te weten over de energietransitie, maak kennis met de coaches van LoopbaanNaPolitiek, praat met collega-bestuurders, kandidaten en oud-kandidaten!

Het programma is globaal als volgt:

11:00   Inloop

11:30   Welkom en presentatie Connectr, door Jeroen Herremans, directeur Connectr Energy Transition

12:00   Presentatie Economic Board Arnhem-Nijmegen, door Jan van Dellen, Algemeen directeur The Economic Board Arnhem-Nijmegen

12:30   Lunch

13:30   Rondleiding

15:00   Einde

Natuurlijk is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Onze partners en coaches beschikbaar voor het beantwoorden van individuele, meer persoonlijke vragen.

De bijeenkomst vindt plaats bij Connectr, Westervoortsedijk 73 KB, 6827 AV Arnhem. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Aarzel niet en schrijf je NU in!!  

Stuur een mailtje naar aanmeldingen@loopbaannapolitiek.nl. Je ontvangt dan een korte bevestiging met nadere bijzonderheden.

0 0 votes
Artikel waardering
Scroll naar boven
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??