Onze ambassadeurs

18 maart 2022 – door Roeland Doornbosch

Vraag het onze ambassadeurs.

Met de verkiezingen achter de rug en de uitslag zo goed als definitief, maken wij ons weer op voor veel bestuurders die wij mogen begeleiden naar nieuw werk. En dat is eervol werk. Het geeft altijd veel voldoening om te zien en te horen dat veel mensen vertrouwen in ons stellen. Ze leggen uiteindelijk toch een deel van hun toekomst in onze handen. Dat klinkt misschien zwaar, maar zo voelen wij dat. Ze hebben immers bewust voor begeleiding door een coach van LoopbaanNaPolitiek gekozen. 

Daarom zetten wij ons ook altijd voor meer dan 100% in, voor iedereen die bij ons in begeleiding komt. Het zou onze eer te na zijn om dat niet te doen. Onze werkwijze daarbij is dat wij reëel zijn over de verwachtingen en de rolverdeling binnen een traject. Uiteindelijk moet jij die nieuwe baan vinden of dat eigen bedrijf starten. Wij zijn er om daarbij te helpen. Velen hebben wij geholpen bij het vinden van een mooie nieuwe baan, interessante opdrachten of het beginnen van een eigen bedrijf. Dat doen we door te spiegelen, het uitgebreide assessment, onze Post HBO leergang en uiteindelijk door ons netwerk voor je in te zetten. Dat bestaat uit vele relaties uit het publieke domein, bedrijfsleven, meerdere werving & selectiebureaus en onze ruim 300 oud-kandidaten. 

Als je wilt weten hoe wij dat doen, vraag het aan één van onze ambassadeurs. Dat is ook weer zoiets waar wij trots op zijn! We hebben ruim 80 ambassadeurs die graag over hun traject bij ons vertellen. Velen kennen meerdere coaches bij LoopbaanNaPolitiek en hebben verschillende modules van onze Post HBO leergang gevolgd. Aarzel niet om naar hun ervaringen te vragen met het netwerk, de sfeer van gezamenlijkheid en de praktische modules van onze leergang, waaronder Burgemeester Worden, Management Basics en Toezichthouder 3.0. Laat ons weten wat we voor je kunnen doen, dan maken we samen een plan voor jou en gaan we aan de slag met jouw toekomst. Je kunt ons bereiken via info@loopbaannapolitiek.nl, via ons algemene telefoonnummer 023-5767922 of via de groene chatknop rechts onderaan deze pagina.

Scroll naar boven
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??