Titia Lont zelfstandig verder

Titia Lont, sinds begin 2014 als coach en partner verbonden aan LoopbaanNaPolitiek (LNP) en Doornbosch Loopbaanmanagement, initiatiefnemer van LNP, beëindigen hun samenwerking. Privé omstandigheden van Titia Lont hebben ertoe geleid dat deze keuze tot stand is gekomen. Zij zal zich vanaf heden weer hoofdzakelijk gaan richten op het coachen en begeleiden van zittende wethouders en bestuurders vanuit haar eigen onderneming.

Drs Titia Lont (1963) is van huis uit onderwijskundige en is een groot deel van haar loopbaan werkzaam geweest op het snijvlak van trainingen en politiek. Zo werkte zij onder meer bij het CDJA, het Instituut voor Publiek en Politiek en het Netwerk Sociale Initiatieven. Tevens was zij gemeenteraadslid in Den Haag en burgemeester van Wieringen.

Als senior adviseur bestuurders heeft zij zich de laatste jaren gespecialiseerd in het coachen van zittende en gestopte wethouders. Zij kiest hierbij voor een combinatie van een persoons- en marktgerichte aanpak. Haar passie is het toerusten van bestuurders, zodat zij hun loopbaan tijdens en na het ambt succesvol kunnen vervullen. Zij is gecertificeerd Real Drives coach en werkt conform de Ethische Gedragscode van de NOLOC. Meer informatie via www.titialont.nl

Doornbosch Loopbaanmanagement verzorgt al jaren outplacement, loopbaan begeleiding en coaching voor managers in het publieke domein en politiek ambtsdragers zoals wethouders, burgemeesters en Tweede Kamer leden. Als bureau is Doornbosch Loopbaanmanagement gespecialiseerd in (executive) coaching, loopbaanbegeleiding, assessment en outplacement, in het midden- en hoger kader segment, zowel binnen als buiten de overheid. Vanuit het motto “Inspiratie voor Verandering” heeft Doornbosch zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in employability (duurzame inzetbaarheid) en outplacement voor politici (LoopbaanNaPolitiek). 

0 0 votes
Artikelbeoordeling
Scroll naar top
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??