Politiek ontmoet politiek

Op dinsdag 13 september 2016, 1 week voor Prinsjesdag, krijgen we, na een lunch in het restaurant van Perscentrum Nieuwspoort, een rondleiding door de Tweede Kamergebouwen en zullen onze partners Felicitas Crutzen en Willem Ginjaar ons uitleg geven waarom het verstandig is om op tijd te beginnen met de begeleiding en het zoeken naar een nieuwe baan. We sluiten de bijeenkomst af met een gezamenlijke borrel en de Nieuwspoortse sateh!! Vanzelfsprekend is er ruimte voor ontspanning en netwerken!!
 
 
 
Het programma is globaal als volgt:

12.00 uur Ontvangst en welkom door Willem Ginjaar, senior partner LoopbaanNaPolitiek

12.05 uur Lunch in het Restaurant van Perscentrum Nieuwspoort

13.30 uur Rondleiding Tweede Kamer

15.00 uur Op tijd beginnen is op tijd doorgaan; Felicitas Crutzen, partner van LoopbaanNaPolitiek, zal op inspirerende en vernieuwende wijze uitleggen waarom het zo belangrijk is om op tijd te beginnen met begeleiding en het zoeken naar een nieuwe functie na vertrek als politiek bestuurder, hoe je dat het beste aan kan pakken en wat hierbij de mogelijkheden en de valkuilen zijn.

15.45 uur Bas van der Velde, directeur Rieken en Oomen & Rijnconsult: wat is belangrijk en wat is nodig om succesvol te zijn of te worden in het verkrijgen van een nieuwe baan.

16.20 uur Tof Thissen, algemeen directeur UWV WERKbedrijf. Daarvoor was hij directeur van het KwaliteitsInstituut Nederlandse Gemeenten (KING). Naast zijn werk is Tof Thissen actief geweest als Eerste Kamerlid en fractievoorzitter van GroenLinks. Voor meer uitgebreide informatie over Tof Thissen, klik HIER.

16.55 uur Afronding door Roeland Doornbosch, algemeen directeur LoopbaanNaPolitiek

17.00 uur Borrel en diner in het restaurant van Perscentrum Nieuwspoort

18.30 uur Einde

Natuurlijk is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Ook tijdens de borrel en het eten zijn onze partners en coaches beschikbaar voor het beantwoorden van individuele, meer persoonlijke vragen!

Er zijn voor deze bijeenkomst nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus aarzel niet en schrijf u NU in!! Stuur een mailtje naar info@loopbaannapolitiek.nl. U ontvangt dan een bevestiging met nadere gegevens.

U kunt ook aan de verschillende onderdelen apart meedoen!

0 0 votes
Artikelbeoordeling
Scroll naar top
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??