Wilt u regie hebben en houden over uw carrière?

Dan doen wij u een aanbod!!

Jammer dat we u gemist hebben tijdens het VNG-congres; dan hadden we u ons aanbod voor een quick-assessment en een vrijblijvend loopbaangesprek voor kunnen leggen. Met dit aanbod kunt u zelf de regie over uw (politieke) carrière in handen nemen.

Met de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 in zicht is het zaak NU al na te denken over een eventuele loopbaan NA de politiek! Maar ook als het wethouderschap na maart 2018 doorloopt, kan het geen kwaad hier nu al over na te denken. De praktijk leert immers dat die politieke loopbaan zomaar voorbij kan zijn. Van de ene op de ander dag kan de wereld er totaal anders uitzien.

Een aantal teamleden van LNP op het VNG-congres 2017. Zij adviseren u over uw carrière.

Mogelijkheden voor uw carrière

Het team van LoopbaanNaPolitiek wil u helpen met die oriëntatie op de periode NA uw politieke loopbaan. Wij bieden u een (gratis) quick-assessment aan en een vrijblijvend loopbaangesprek van ca 1,5 uur. Hierdoor krijgt u weer helder wat uw kansen en mogelijkheden zijn en wat er voor nodig is om ook na de politiek uw loopbaan succesvol voort te zetten.

Meldt u voor 1 juli 2017 voor dit quick-assessment en vrijblijvend loopbaangesprek!

U kunt u aanmelden via aanmeldingen@loopbaannapolitiek.nl; vermeld daarbij uw voor- en achternaam en uw telefoonnummer! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

0 0 votes
Artikel waardering
Scroll naar boven
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??