VNG-congres voor LoopbaanNaPolitiek geslaagd!

LoopbaanNaPolitiek kijkt terug op een zeer geslaagd VNG congres. Onze deelname is niet onopgemerkt gebleven getuige de vele gesprekken die wij met velen van u hebben gevoerd. Onze partners – Felicitas Crutzen, Titia Lont, Bert Homan, Rendert Algra en Willem Ginjaar hebben vele vragen kunnen beantwoorden over onze coaching trajecten voor zittende en vertrekkende wethouders en burgemeesters. Vanuit onze stand aan het VNG plein naast de ingang van de beursvloer hadden wij een mooi overzicht over het gehele evenement.

Zoals wij in de congreskrant aanboden, hebben wij meerdere reproducties van het schilderij ‘Verbonden’ van oud LNP kandidaat Age Hartsuiker kunnen weggeven aan wethouders die zich graag op hun loopbaanmogelijkheden willen oriënteren. Iedereen die met ons in gesprek is gegaan tijdens het congres, heeft een vrijblijvend kennismakingsgesprek over zijn of haar loopbaan in en na de politiek aangeboden gekregen. 

Wat ons opviel was dat veel raadsleden interesse toonden om over hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling in gesprek te gaan. Zij stuiten daarbij echter op gebrek aan budget en inzicht in de mogelijkheden. Het lijkt dan ook een uitkomst dat BZK middelen ter beschikking lijkt te willen stellen om raadsleden in hun professionalisering te ondersteunen.

Volgend jaar zijn we er op 13 en 14 juni in Goes zeker weer bij.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
Scroll naar top
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??