Succesvol pitchen tijdens zomerbijeenkomst

Reeuwijk, 8 juli 2021, door Willem Ginjaar

Na maanden van “niks mogen”, “geen bijeenkomsten” en telkens weer verschuiven, hebben we dan in juni en juli de schade ruim ingehaald. Niet alleen konden we vrijwel alle modules van onze Post HBO Leergang laten doorgaan, we konden op 8 juli 2021 afsluiten met een buitengewoon goed bezochte en geslaagde zomerbijeenkomst. Wij organiseerden deze bijeenkomst met Testen voor Toegang. Hierdoor konden we, in onze eigen bubbel, de 1,5 meter laten voor wat het was. Iedereen kreeg een groen schermpje in de CoronaCheck app!!

Patrick van Gils, van TopPresentaties.nl, wist ons in ruim anderhalf uur met een boeiend betoog uit te leggen hoe je een succesvolle pitch moet opbouwen en wat die pitch dan voor jou kan betekenen. Gewapend met een zeepkist, een zandloper en een toeter wist Patrick een goede interactie met de aanwezigen te bereiken. En die ZEEP van zeepkist? heeft alles te maken met Zin, Energie, Enthousiasme en Passie!

Na dit wat formele deel was er een uitgebreide en geanimeerde borrel. Iedereen was blij om elkaar zonder restricties te ontmoeten, te zien en te spreken. Er werden ervaringen uitgewisseld en nieuwe afspraken gemaakt. De door chefkok Patrick van Postillion Bunnik verzorgde BBQ was uitstekend en maakte deze dag tot een uitstekende netwerkbijeenkomst!

0 0 votes
Artikel waardering
Scroll naar boven
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??