Springbreak netwerkbijeenkomst in Den Haag

Maandag 20 maart 2017 

Locatie: ProDemos, Hofweg 1, Den Haag, 13.30 – 18.30 uur

Jos Heymans
Jos Heymans, politiek journalist

De verkiezingen zijn net achter de rug, de uitslag is bekend. De bekende politiek journalist Jos Heymans zal de verkiezingsuitslag proberen te plaatsen en met ons de diverse gevolgen van deze uitslag bespreken. Welke coalitie is het meest waarschijnlijk? 

Daarna zullen we, met onze partner Felicitas Crutzen en Brigite van Haaften, voormalig gedeputeerde en tegenwoordig bestuurder van een zorgorganisatie in de verstandelijk gehandicaptensector ingaan op ‘De kracht van Focus’; hoe je effectief wordt en betere resultaten boekt door gewoon aanwezig te zijn. Na afloop is er een gezamenlijke borrel en de mogelijkheid om voor eigen rekening een hapje te eten in Perscentrum Nieuwspoort.

 

 

Het volledige programma is globaal als volgt:

13.30 – 13.45 uur Ontvangst van de deelnemers met koffie/thee

13.45 – 14.45 uur Tweede Kamerverkiezingen. Bespreking van de verkiezingsuitslag en (on-)mogelijkheden voor coalitievorming door Jos Heymans, politiek journalist in Den Haag.

14.45 – 15.00 uur Korte pauze

Brigite van Haaften
Brigite van Haaften

15.00 – 17.15 uur De kracht van focus. Hoe kan focus en doelgerichtheid je helpen in een zoektocht naar een andere baan. Felicitas Crutzen, partner bij LoopbaanNaPolitiek en Brigite van Haaften, voormalig gedeputeerde en tegenwoordig bestuurder van een zorgorganisatie in de verstandelijk gehandicaptensector nemen je mee tijdens deze inspirerende middag over focus en doelgerichtheid.

Brigite zal vooral vanuit haar eigen ervaringen vertellen, Felicitas maakt gebruik van de volgende uitspraken:

De psycholoog Richard Wiseman betoogde dat mensen niet als geluksvogels worden geboren. Mensen maken onbewust gebruik van vier basisprincipes om geluk, succes te creëren: een gelukkige persoonlijkheid, intuïtie en geluk, verwachtingen en realiteit, heb vertrouwen.

Volgens Brian Tracy, motivatie deskundige is de belangrijkste oorzaak van succes in het leven het vermogen om doelen te stellen en te bereiken. Daarom zijn mensen die geen doel hebben voor altijd gedoemd te werken voor mensen die ze wel hebben; Of u werkt om u eigen doelen te bereiken of u werkt om de doelen van iemand anders te bereiken.

17.15 – 17.30 uur Afsluiting door Roeland Doornbosch, directeur LoopbaanNaPolitiek

17.30 – 18.00 uur Borrel in Perscentrum Nieuwspoort

Daarna bestaat de mogelijkheid om voor individuele rekening bij Nieuwspoort iets te eten.

Natuurlijk is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Ook tijdens de borrel en het eten zijn onze partners en coaches beschikbaar voor het beantwoorden van individuele, meer persoonlijke vragen.

Aan het bijwonen van deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden!

Het belooft een mooie bijeenkomst te worden, dus aarzel niet en schrijf u NU in:

Stuur een mailtje naar aanmeldingen@loopbaannapolitiek.nl. Ongeveer 1 week van te voren ontvangt u dan het definitieve programma.

0 0 votes
Artikel waardering
Scroll naar boven
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??