Reputatiemanagement: hoe zorg ik voor positieve beeldvorming?

Reputatiemanagement

Op donderdag 23 juni 2016 gaan we op het strand van Zandvoort, tussen 14.00 en 19.00 uur, onder leiding van onze partners Rendert Algra en Willem Ginjaar dieper in op “Reputatiemanagement”. Wat is dat, welke invloed heb ik zelf op mijn reputatie en hoe kan ik mijn Social Media inzetten voor een betere en positieve beeldvorming. Frank Peters (Virtus Communications) zal met voorbeelden uit de praktijk uitleggen wat de “do’s en dont’s” zijn. Vanzelfsprekend is er ruimte voor ontspanning en netwerken!!

 

Het programma is als volgt:

13.30 uur ontvangst met koffie/thee bij Strandpaviljoen Rapa Nui, Boulevard Barnaart 27 in Zandvoort

14.00 uur welkom door Willem Ginjaar; korte uitleg 

14.05 uur introductie door Rendert Algra; wat is dat eigenlijk: reputatiemanagement? Welke invloed heb ik zelf op mijn reputatie?

14.30 uur De praktijk van reputatiemanagement. Frank Peters van Virtus Communications zal aan de hand van voorbeelden uit de praktijk uitgebreid ingaan op het hoe en wat van reputatiemanagement, uitleggen wat de ”do’s en dont’s” zijn en wat je kan en moet doen om je reputatie hoog te houden.

15.30 uur korte pauze

15.45 uur Afronding door Frank Peters.

Vanzelfsprekend is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Ook tijdens de borrel en het eten is Frank beschikbaar voor het beantwoorden van individuele, meer persoonlijke vragen!

16.30 uur De politiek en de politieke reputatie door de ogen van een journalist; Ariejan Korteweg (parlementair redacteur bij de Volkskrant) zal ons meenemen in de journalistieke beleving van politiek en politiek imago.

16.50 uur Afsluiting door Roeland Doornbosch

17.00 uur Borrel

17.30 uur Rapa’s tapas op het strand

19.00 uur einde

Schermafdruk 2016-06-15 19.47.40

 
Deelnemers aan deze netwerkbijeenkomst krijgen na afloop het boek “What are they saying about you? – 50 lessen voor het managen van jouw reputatie” mee naar huis!

LET OP 1: we zitten in een strandpaviljoen en bij goed weer eten we buiten. Wat ons betreft hoeft u dus niet in “jasje-dasje” te komen!

LET OP 2: de huisnummering op de Boulevard is niet consequent. Rapa Nui is Paviljoen 27 en is te bereiken via strandafgang 40, parkeren op boulevard 1. Rapa Nui heeft 2 rode banieren aan weerszijden van de strandafgang staan. De strandafgang is komende uit de richting Bloemendaal de eerste strandafgang van de Boulevard Barnaart.

Er zijn voor deze bijeenkomst maximaal 25 plaatsen beschikbaar, dus aarzel niet en schrijf u NU in!! Stuur een mailtje naar info@loopbaannapolitiek.nl. U ontvangt dan een bevestiging met nadere gegevens.

Strandpaviljoen Rapa Nui heeft een eigen website. HIER kunt u alvast in de stemming komen!!

0 0 votes
Artikelbeoordeling
Scroll naar top
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??