Mandaat

Spannende dag. Spannende weken. De rookwolken trekken op. Hoe heeft jouw partij het woensdag gedaan? Gewonnen, gelijk gebleven of toch verloren? Aan jouw inzet heeft het niet gelegen. De kiezer heeft gesproken. Voor een zittende Wethouder kan er echter veel van afhangen. Als je de ambitie hebt om door te gaan dan komt het er de komende weken op aan. Krijg jij opnieuw het mandaat. Het mandaat om de komende vier jaar er weer vol tegen aan te gaan? Het mandaat om als politiek bestuurder zaken goed te mogen regelen in jouw gemeente?!

Durf te vragen

Mocht het onverhoopt anders komen? Neem dan contact op met één van de partners van LoopbaanNaPolitiek. Vrijblijvend kunnen we in een persoonlijk gesprek de nieuwe situatie duiden. Waar dien je rekening mee te houden? Wat zijn je rechten? Wat zijn je plichten? Onmiddellijk loopbaanbegeleiding? Of juist even rustig aan doen, even afstand nemen? Heb je een terugkeergarantie bij je voormalige werkgever? Moet je daar gebruik van maken? Kun je mogelijk eerder met pensioen? Zit een vaste baan er nog wel in? Is het (her)opstarten van een eigen bedrijf voor jou een optie? Voor iedereen is de situatie anders. Nieuwe uitdagingen en de weg daar naar toe is dan ook maatwerk. De coaches van LoopbaanNaPolitiek zijn gespecialiseerd in die maatwerk oplossingen. Dus durf te vragen!

Jouw mandaat

Wel of geen mandaat? Er staat de komende weken veel op het spel. Géén mandaat krijgen betekent mandaat geven! Iedere Wethouder heeft vrije keuze voor eigen begeleiding. Ook als je eerst de zaken zelf wilt oppakken is het goed om te weten wat er mogelijk is. Goed om te weten wat onze werkwijze is. Dat wij ons inleven in jouw specifieke situatie. Wij gaan voor jouw maatwerk begeleiding. Voor wat jij nodig hebt. Wat jou inspireert. Voor jouw nieuwe uitdagingen. Voor het beste resultaat voor jou. Mogen wij daarvoor jouw mandaat?!

0 0 votes
Artikelbeoordeling
Scroll naar top
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??