Loopbaan-oriëntatie voor politici: een aanbod!

Bij bestuurders die al wat langer politiek actief zijn zie je vaak dat ze hun (bij)scholing hebben verwaarloosd. Trainingen die ze hebben gevolgd waren gerelateerd aan hun politieke functie. Er is vaak veel geïnvesteerd in mediatrainingen maar juist niet in het bijhouden van competenties die met een eerder beroep te maken hadden. Met een loopbaan coach van LoopbaanNaPolitiek kunt u nu al aan uw competentie profiel werken.

Veerkracht en toekomstperspectief

Met de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 in zicht is het zaak NU al na te denken over een eventuele loopbaan NA de politiek! Maar ook als het wethouderschap na maart 2018 doorloopt, kan het geen kwaad hier nu al over na te denken. De praktijk leert immers dat die politieke loopbaan zomaar voorbij kan zijn. Van de ene op de ander dag kan de wereld er totaal anders uitzien.

Waar het dan op aankomt is veerkracht en toekomstperspectief. Daarbij kan het zeer nuttig zijn om met de professionals en ervaringsdeskundigen van LoopbaanNaPolitiek te praten. Je ervaring een plek geven en vooral om aan een gerichte loopbaan-oriëntatie en een toekomstgericht competentie profiel te werken.

Aanbod gesprek over uw loopbaan

Het team van LoopbaanNaPolitiek wil u helpen met die oriëntatie op de periode NA uw politieke loopbaan. Wij bieden u een quick-assessment aan en een loopbaangesprek van ca 1,5 uur. Hierdoor krijgt u weer helder wat uw kansen en mogelijkheden zijn en wat er voor nodig is om ook na de politiek uw loopbaan succesvol voort te zetten.

Aanmelden

U kunt zich tijdens het VNG-congres bij stand nr 1 van LoopbaanNaPolitiek aanmelden voor dit loopbaangesprek met optioneel assessment. U zult dan zo spoedig mogelijk telefonisch benaderd worden voor het maken van een afspraak met één van onze partners die dan met u kansen en mogelijkheden zal verkennen en eventueel het gemaakte assessment met u zal bespreken.

0 0 votes
Artikel waardering
Scroll naar boven
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??