Executive Assessments

LoopbaanNaPolitiek en Talent International hebben inmiddels een goede reputatie opgebouwd als het gaat om assessment & development centers. Wij ontvangen veel aanvragen voor ontwikkel- en selectie assessments uit het (internationaal) bedrijfsleven, overheid, financiële instellingen en non-profit organisaties.Vanwege ons grote internationale netwerk (BPI Group) testen wij vaak lijnmanagers, expats en executives.

Inzicht in kwaliteiten als basis van een goede loopbaanbegeleiding

Vanuit LoopbaanNaPolitiek hebben onze ervaren psychologen een assessment ontwikkeld en op maat gemaakt voor politiek bestuurders. Ons doel is om een stevig competentie profiel op tafel te krijgen met naast bestuurlijke kwaliteiten, inzicht in (project) management- en adviesvaardigheden. De uitslag van het assessment helpt in de fase van reflectie bij het bepalen van de beste richting om succesvol en binnen zo kort mogelijke tijd iets nieuws te vinden.

Verhelderende uitslag van assessment

Met behulp van capaciteiten tests, persoonlijkheidstesten en praktijkopdrachten wordt inzicht verkregen in intellectuele capaciteiten, persoonlijkheid en competenties van de deelnemer en de (on)mogelijkheden voor toekomstige ontwikkeling. Ervaren consultants, assessoren en psychologen toetsen dit beeld vervolgens aan de vraagstelling zoals wij die voor onze bestuurders hierboven hebben geformuleerd. De uitslag is soms verrassend, maar altijd verhelderend en helpt bij het opzetten van een goede en effectieve loopbaanbegeleiding.

Meer weten?

Willem Ginjaar

Willem Ginjaar

Directeur

Scroll naar boven
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??