Eerste bijeenkomst ambassadeurs groot succes!

Bunnik, 15 juni 2021, door Willem Ginjaar

LoopbaanNaPolitiek wil de nummer 1 zijn. Hèt bureau voor politici, als het gaat om loopbaanbegeleiding en outplacement voor politieke ambtsdragers. Tevreden kandidaten zijn daarvoor de beste reclame. Dat is dan ook de reden om onze (oud-)kandidaten te vragen of ze ambassadeur willen zijn voor LoopbaanNaPolitiek. Als ambassadeur steek je je tevredenheid niet onder stoelen of banken, je bent beschikbaar als referent, en je bent beschikbaar als netwerkcontact voor LoopbaanNaPolitiek, maar ook voor onze kandidaten. Daarnaast is er een jaarlijkse ambassadeursbijeenkomst.

Op 14 juni 2021 hielden wij onze eerste ambassadeursbijeenkomst in het Postillionhotel in Bunnik. Van de 75 ambassadeurs waren er 38!! Voorwaar een grote opkomst. Iedereen vond het fijn om elkaar na 1,5 jaar weer te mogen zien en te spreken! Rendert Algra, onze “Founding Partner”, legde nog eens goed en op zijn eigen wijze uit wat het ambassadeurschap inhoudt, maar ook dat wij van LoopbaanNaPolitiek het buitengewoon waarderen en fijn vinden dat zovelen ambassadeur willen zijn! Dat waarderen wij zeer. Als blijk van waardering kreeg elke ambassadeur vervolgens een LNP-speldje uitgereikt. Daarna was er tijdens de borrel uitgebreid gelegenheid om elkaar te spreken, om bij te praten, ervaringen uit te wisselen of anderszins. Het diner op het terras maakte de middag compleet.

Ben jij (oud-)kandidaat, nog geen ambassadeur en je wilt wel ambassadeur voor LoopbaanNaPolitiek zijn? meld je dan nu aan!

0 0 votes
Artikel waardering
Scroll naar boven
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??