Een Kamerlid kan een lastige puzzel zijn

Roeland Doornbosch: begin op tijd met nadenken over wat je wilt!

Doornbosch LoopbaanNaPolitiek coacht, adviseert en begeleidt (oud) politici voor en na hun aftreden in het kader van de APPA-regeleing en de Pre Appa trajecten.

Politici beschikken vaak over een goed netwerk. Een groot deel van dit netwerk is echter geheel verbonden met hun politieke functie. Bij het vertrek uit die politieke functie zal ook een groot deel van het netwerk verdwijnen. Bovendien worden politiek ontwikkelde competenties niet altijd op de arbeidsmarkt en in het bedrijfsleven (h)erkend. Een goede herpositionering met een herkenbaar competentieprofiel voor de arbeidsmarkt is daarom vaak noodzakelijk.

En dat kan een lastige puzzel zijn, aldus Roeland Doornbosch in de Volkskrant van 21 april 2016. Want wat kan zo iemand nou eigenlijk, behalve beinvloeden, argumenteren, snel schakelen en charmant zijn. Zoek daar maar eens een baan bij!

Zijn advies is dan ook helder: begin op tijd met nadenken wat je wilt, het liefst al voor je vertrokken bent. Het zoeken naar iets anders duurt in het algemeen minimaal een half jaar. Hoe eerder hoe beter dus!!

Met behulp van een gedegen loopbaan assessment zorgt LoopbaanNaPolitiek ervoor dat uw competenties scherp in beeld worden gebracht. Dit leidt ertoe dat er een helder persoonsprofiel wordt neergezet. Een relevant profiel voor de actuele arbeidsmarkt. Bovendien wordt er geïnvesteerd in een aanvullend netwerk.

Lees hier het volledige artikel uit de Volkskrant.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
Scroll naar top
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??