Zomerse netwerkbijeenkomst: Dynamiek in de Bestuurskamer

Zomerse netwerkbijeenkomst: Dynamiek in de Bestuurskamer

Donderdag 8 juni 2017 
Thema: Dynamiek in de bestuurskamer

Locatie: Strandpaviljoen Rapa Nui, Boulevard Barnaart, 13.30 – 19.00 uur

Net voor de zomervakantie organiseren wij deze bijeenkomst, in zomerse omstandigheden op een zonnige locatie. 

Wie herkent het niet, er staat een (bestuurs) vergadering gepland en je vormt je een beeld van de onderwerpen en standpunten, je leest de stukken, je weet waar je staat en hoopt op een constructieve vergadering. En wat schetst je verbazing, het loopt heel anders dan je had verwacht. Dit is precies waar we het in deze bijeenkomst over gaan hebben met Suzanne Leclaire-Noteborn en Pien Hoogenboom. Zij laten ons ervaren wat er van ons verwacht wordt in de bestuurskamer en hoe je door open vragen stellen, luisteren en dialoog voeren tot verbinding en betere oplossingen komt in je rol van hedendaags toezichthouder/bestuurder.

Pien Hoogenboom
Pien Hoogenboom, The Lime Tree
Suzanne Laclaire-Noteborn
Suzanne Leclaire-Noteborn, suzannes zaak

Pien Hoogenboom (http://www.thelimetree.nl) reikt ons mediationvaardigheden aan om potentieel conflictueuze situaties te voorkomen of om te buigen naar verbinding en constructieve oplossingen, door af te stappen van je eigen beeldvorming en op zoek te gaan naar verbinding.

Suzanne Leclaire-Noteborn (www.suzanneszaak.nl, www.hetkabinetvoorlevendonderzoek.nlwww.federatiecultuur.nl) gaat graag met ons in op het belang, op de essentie van het verschil en de overeenkomst tussen politiek bedrijven en (toe)zicht houden en op het belang van dialoog voor bestuurders van nu en de toekomst.

We sluiten af met een borrel en een eenvoudige maaltijd.

Aarzel niet en schrijf u NU in!! Stuur een mailtje naar aanmeldingen@loopbaannapolitiek.nl. U ontvangt dan een bevestiging met nadere gegevens.

0 0 votes
Artikel waardering
Scroll naar boven
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??