Workshops Reputatiemanagement

Beschadigde reputatie zelf herstellen

LoopbaanNaPolitiek heeft geen pasklare oplossing voor beschadigde reputaties. Maar wij denken wel dat politici en oud-bestuurders heel veel zelf kunnen doen om die reputaties te herstellen. Daarom organiseert LoopbaanNaPolitiek workshops Reputatiemanagement. De workshops worden gegeven door onze senior partner Rendert Algra.

Inhoud workshop reputatiemanagement

Tijdens een confronterende inleiding laat Rendert Algra zien hoe velen op internet te vinden zijn. Alles wat eens op internet wordt gepubliceerd, blijft daarop. Google jezelf maar eens en kijk naar de eerste 3, 4 of 5 pagina’s met zoekresultaten. Niet altijd resultaten waar je blij van wordt. Soms zie je resultaten die je weer confronteren met het verleden met je (onvrijwillig) vertrek uit de politiek.

Reputatie is als vet op de botten

Maar er zijn echt wel zaken die je op zulke momenten zelf kan doen. Reputatie is als iets waar je een voorraadje van kan opbouwen. Zoals vet op de botten moet je ook zorgen voor reputatievet. Hierdoor kan je je een kleine misstap veroorloven. Je moet goodwill opbouwen! Reputatie komt te voet maar gaat te paard.

Veel zelf doen

Workshops Reputatiemanagement 1Desondanks zijn er veel zaken die een bestuurder zelf kan doen. Een eigen website maken, regelmatig bloggen (of tegenwoordig: vloggen) of regelmatig columns schrijven. Maar ook artikelen plaatsen in LinkedIn-groepen en op Linkedin, twitteren en facebooken. Daardoor zorg je dat je wordt herkend en dat anderen jouw bijdragen delen. Je zal dan zien dat in de zoekresultaten de ”betere” zoekresultaten langzamerhand de overhand zullen nemen.

Wanneer?

Deze, en vele andere zaken, komen aan de orde in de workshops Reputatiemanagement die wij voor onze kandidaten organiseren.

Kijk op onze programma-pagina voor de exacte data en de lokatie.

Bij elke workshop is plaats voor maximaal 6 deelnemers, dus aarzel niet en schrijf u NU in:

Stuur een mailtje naar aanmeldingen@loopbaannapolitiek.nl. Ongeveer 1 week van te voren ontvangt u dan het definitieve programma.

Meer weten?

Willem Ginjaar

Willem Ginjaar

Directeur

Scroll naar top
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??