Programma 2016 Loopbaan Na Politiek

Ook in 2016 organiseert Doornbosch Loopbaan na Politiek in het kader van de begeleidingstrajecten weer loopbaanbijeenkomsten. Er staan nu al een aantal bijeenkomsten vast. Zet ze in de agenda! Voor kandidaten die door Doornbosch begeleid worden, vormen deze bijeenkomsten een belangrijke aanvulling op het individuele begeleidingstraject. De bijeenkomsten zijn op uitnodiging ook voor andere belangstellenden toegankelijk!!


Springbreak netwerk bijeenkomst in Fryslân
Maandag 21 maart 2016

Het contrast kan niet groter zijn. Kievitseieren zoeken in het Friese weideland en een baan vinden via social media. Allebei lastig, maar wel te leren.
Locatie: Beachclub Lemmer, Industrieweg 2 in Lemmer, van 14 tot 19 uur, inclusief een maaltijd!

Bijzonderheden: Onder leiding van onze partners Rendert Algra en Willem Ginjaar gaan we op een ludieke manier ervaren dat het vinden van een baan en het vinden van een kievitsei weliswaar allebei lastig is, maar zeker geleerd kan worden!! Als geboren Fries zal Rendert Algra, die als vrijwilliger voorzitter is van de Bond Friese Vogelwachten, u iets vertellen over het kievitseieren zoeken (maar niet rapen!!), daarnaast zal Willem Ginjaar aan de hand van praktijkvoorbeelden uitleggen hoe je Social Media kan inzetten in de zoektocht naar een baan. Uiteraard gaan we het veld in dus, dus laarzen en een stevige jas mee is verstandig.

Er zijn voor deze bijeenkomst maximaal 25 plaatsen beschikbaar, dus aarzel niet en schrijf u NU in!! Stuur een mailtje naar info@loopbaannapolitiek.nl. U ontvangt dan een bevestiging met nadere gegevens.


Reputatiemanagement: hoe zorg ik voor positieve beeldvorming?
Open huis op strand van Zandvoort
Donderdag 23 juni 2016

Locatie: strandtent Zandvoort

Bijzonderheden: wat is reputatiemanagement en hoe kan ik mijn Social media inzetten voor een positieve beeldvorming.


‘Politiek ontmoet Haagse politiek.’

Dinsdag 13 september 2016

Verder in en na de politiek; op tijd beginnen = op tijd doorgaan

Locatie: Nieuwspoort en gebouw Tweede Kamer

Bijzonderheden: na een lunch met Tweede Kamerleden wonen we het wekelijkse vragenuurtje bij, krijgen we een rondleiding door de Tweede Kamergebouwen en krijgen we uitleg waarom het verstandig is om op tijd te beginnen met de begeleiding en het zoeken naar een nieuwe baan.


Eindejaarsbijeenkomst
Maandag 19 december 2016

Aan het einde van de loopbaan hebben velen pensioen opgebouwd. Voor politieke ambtsdragers is dat (voor een deel) een ABP pensioen. Welke ontwikkelingen kunnen we vanaf 2017 verwachten in pensioenland?

Locatie: Bovenste verdieping WTC Rotterdam

Bijzonderheden: op de mooiste locatie van Rotterdam, de bovenste verdioeping van het WTC, krijgen we een toelichting op de pensioenontwikkelingen. Daarnaast houdt Algemeen Directeur van de Postiljoen Hotelgroep, Erik-Jan Ginjaar, een inleiding over “Wat maakt iemand nou een succesvol manager?”. We sluiten af met een borrel en een eindejaarsbuffet. Onze partners en coaches zullen hierbij aanwezig zijn.


Met uitzondering van de Tweede Dinsdag van september in Den Haag, beginnen alle bijeenkomsten om 14.00 uur en worden tussen 18.00 en 19.00 uur met een gezamenlijke maaltijd afgesloten.
VOOR WIE EN WAT KOST HET??

Deze vier bijeenkomsten zijn onderdeel van het begeleidings- en coachingstraject van Doornbosch Loopbaan na Politiek en derhalve voor kandidaten en alumni van Doornbosch gratis toegankelijk. Deze bijeenkomsten gelden voor deelnemers aan het Doornbosch Loopbaan na Politiek traject als een sollicitatie-activiteit!!

Aangezien het gaat om netwerkbijeenkomsten wordt er breder uitgenodigd. Dus ook als u geen (oud)deelnemer bent van het Doornbosch Loopbaan na Politiek traject kunt u worden uitgenodigd. Voor deze bijeenkomsten bedragen de kosten dan € 95,00 per bijeenkomst.
INSCHRIJVEN ….

Er zijn per bijeenkomst maximaal 25 plaatsen beschikbaar, dus aarzel niet en schrijf u NU in!! Stuur een mailtje naar info@loopbaannapolitiek.nl. U ontvangt dan een bevestiging met nadere gegevens.

VRAGEN?? MAATWERK??

Naast bovenstaande bijeenkomsten zijn er ook meer individueel gerichte bijeenkomsten of bijeenkomsten op speciaal verzoek. Doornbosch Loopbaan na Politiek is trots op het maatwerk dat wij de kandidaten aan kunnen bieden. Roeland Doornbosch geeft u graag nadere inlichtingen of helpt u graag met uw vragen of wensen!! U kunt hem bereiken via telefoonmummer 023-5767922 of e-mail naar Roeland@loopbaannapolitiek.nl.

– See more at: https://www.loopbaannapolitiek.nl/programma-2016-doornbosch-loopbaan-na-politiek.php#sthash.aTUpz1zG.dpuf

0 0 votes
Artikelbeoordeling
Scroll naar top
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??