Loopbaan Na Statenverkiezingen

Woensdag 18 maart zijn er verkiezingen die van invloed kunnen zijn op uw vervolgcarrière. Mogelijk hebt u zich daar al terdege op voorbereid. Mocht dat er echter nog onvoldoende van gekomen zijn, dan maken wij graag op korte termijn met u een afspraak. Een afspraak om de voor u geldende Appa regeling nader toe te lichten. Als u dat wenst is het ook mogelijk een gesprek te voeren met één van onze bestuurscoaches aan de hand van de door u ingevulde vragenlijst.

Appa regeling

In een vertrouwelijk gesprek van ongeveer 45 minuten kunnen wij u persoonlijk voldoende bijpraten over de mogelijkheden en rechten van de voor u geldende Appa regeling. Met als belangrijkste onderdeel de mogelijkheden die de Appa regeling geeft voor een optimale doorstart van uw loopbaan. Ook als u na de verkiezingen aanblijft als bestuurder is het zinvolle informatie voor een eventuele vervolgcarrière op een later tijdstip.

Loopbaangesprek aan de hand van vragenlijst

Doornbosch LoopbaanNaPolitiek biedt u daarnaast een eerste loopbaangesprek aan. In dit gesprek kunt u vrijblijvend inventariseren welke mogelijkheden u in uw nieuwe loopbaan heeft en sparren over uw toekomst. Als u wilt kunt u daarvoor de link hieronder volgen en de vragenlijst invullen die wij voor u klaar hebben gezet. Met de uitkomsten van de vragenlijst gaan wij uiteraard zeer vertrouwelijk om. U wordt door één van onze bestuurscoaches uitgenodigd om aan de hand van de resultaten in gesprek te gaan over de mogelijkheden voor uw toekomstige loopbaan. Ook dit tweede gesprek is vrijblijvend en verplicht u tot niets. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om beide gesprekken te combineren. Houdt u dan rekening met een afspraak van ongeveer 90 minuten.

Vragenlijst

> Start de vragenlijst
> Als u de testsessie onderbreekt, dan kan deze via deze link hervat worden

Meer informatie en contact

Ons volledige aanbod aan begeleiding, seminars, netwerk en toezichthouden vindt u op deze website.
Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Rendert Algra 06-51 60 22 20 of Roeland Doornbosch 06-46 44 27 29.

 

0 0 votes
Artikelbeoordeling
Scroll naar top
Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
waar kan ik je mee helpen??